SOME WORDS ABOUT US

Pasiune si profesionalism

Suntem pasionați

Da, o facem în primul rând din pasiune pentru arta culinară aducând pe masa dumneavoastră un „alt fel” de produse

Produsele noastre

Căutăm în permanența să aducem cele mai bune produse de le cei mai buni furnizori europeni și nu numai.

FINE FOOD STORE

Despre magazinul nostru online

Premium food for a wealthy mood…

Pasiunea pentru a aduce din întreaga lume produse de calitate a început în anul 1998 când am importat pentru prima dată în România, Sea Bass și Sea Bream din Turcia, Stridii din Franța, Creveți jumbo proaspeți din Dubai, Vită Wagyu proaspătă din Australia și multe alte produse pretențioase. Printre primii clienți la vremea respectivă s-au numărat restaurantele Marriot, Hilton, Casa Vernescu, Casa M, precum și alte restaurante de renume din București.

Astăzi ne focusăm activitatea pe a găsi cele mai delicate produse culinare din întreaga lume, dar și produse uzuale de calitate superioară, produse indispensabile care dau valoare preparatelor din bucătăriile celor mai talentați Chefi. Unul din atuurile noastre este flexibilitatea de a importa absolut orice produs aveți nevoie , pentru consum propriu sau pentru a veni în întâmpinarea oaspeților sau clienților dumneavoastră, in cazul in care sunteti client Horeca.

Fine-Food.ro este portalul interactiv atat  pentru clienți finali și bucătării casnice cat si pentru profesionisti in ale gatitului, care va ajuta sa gasiti produsele de calitate pe care vi le doriti!Prin aceasta sperăm să aducem un strop de bucurie celor care își doresc produse care se regăsesc prea puțin pe rafturile magazinelor din țară, sau chiar deloc.

În final, vă invit ca pentru orice comandă specială sau nelămuriri, să luti legatura cu echipa noastră  ( vanzari@fine-food.ro sau 0733 99 11 44 ). Ne puteti pune la incercare, in cazul in care doriti un produs care nu este pe www.fine-food.ro… spuneți-ne ce ati dori si noi revenim cu raspuns ( in general pozitiv ) in maxim 48-72 ore.

Salutari gurmande !! Echipa Fine Food Expert

FINE-FOOD.RO

Un portal de produse premium

2019
ANUL NAȘTERII NOASTRE
1000
CLIENȚI PERMANENȚI
50
FURNIZORI RECUNOSCUTI GLOBAL
2
LOCAȚII