Fine Food general

Thum Schinken – Produsele Thum, la Paris

Charles Fourreau pariaza pe șunca Thum.

Restaurantele din Hôtel de Crillon din Paris mizează pe renumita calitate a șuncii Thum! Hôtel de Crillon este un fost palat nobiliar de pe Place de la Concorde din Paris. Acum este un hotel de lux deținut de Rosewood Hotels și este unul dintre cele mai importante hoteluri din lume. Charles Fourreau, Bucătar Executiv al Grupului Paul Pairet Franța spune despre „Șunca noastră Mangalitza de la Thum Ham”: „Un produs care nu are nevoie de introducere, un gust ca niciun altul, natural bogat în antioxidanti și omega 3 și 6, această șuncă este una dintre cele mai bune din cate  am incercat vreodata….grasimea din aceasta sunca , se topeste  in contactul cu limba si   imprastie arome spectaculoase  . Domnul Thum a devenit maestru al prelucrarii porcului Mangalitza în țara sa natală, Austria. Această șuncă de mare calitate este foarte diferită de ceea ce putem găsi în Franța, este o adevărată plăcere pentru mine să lucrez cu produsele de la Thum Schinken!

Produsele Thum la Praga

Desigur, Thum Schinken se  poate servi și la Imperial Cafe, cel mai bun restaurant din zona Praga. Ce spun bucatarii chefi  Zdeněk Pohlreich & Ondřej Jíňa despre Thum Schinken: cooperarea cu Thum Schinken este extrem de înălțătoare și de ajutor  pentru noi. Gustul de mare calitate al produselor , care în opinia mea sunt complet unice, dar și o abordare personală și înțelegerea flexibila a nevoilor noastre, sunt mari atuuri in colaborarea noastra.  Este o bucurie pură în vremurile grele de astăzi sa gasesti astfel de oameni pasionati, care printr-o implicare maxima, dau nastere unor produse unice asa cum sunt produsele Thum, produse de care ne bucuram si noi profesiosnistii, dar si clientii nostrii.

PREMIUL COQ D'OR Paris pentru produsele Thum

Pentru a atrage toți gurmanzii să facă un pelerinaj la Viena și la Roman Thum si Șunca lui artizanală și degustând produsele sale delicioase, îi acordăm un Premiu Coq d’Or. Pentru calitatea lui și bucuria pe care ne-o dă cu produsele sale! Trăiască toți porcii din Europa și meșteșugul lui Roman! (-JPentru gurmanzii francofoni, bucătarii și bucătarii amatori, este imposibil să-ți imaginezi lumea deliciilor din Franța fără ea – de 25 de ani, „Guide des Gourmands” reunește cele mai bune adrese pentru cumpărături deosebite într-o ediție de carte actualizată anual. . „Coqs d’Or”, cele mai bune dintre cele mai bune, sunt de asemenea determinate în fiecare an de la producătorii și delicatesele care au fost testate de mai multe ori. PREMIU ACORDTA IN PARIS pentru Șunca Thum a fost distinsă cu acest cel mai înalt premiu gourmet pentru producătorii din Paris, ceea ce, desigur, îi face pe Roman și Jara Thum sa fie foarte mândri!